Urinprøve Kit

Ved du om dit kæledyr har skjulte sygdomme?

Som ejer af et kæledyr, er du sandsynligvis i stand til at fornemme, hvornår din hund eller kat er syg eller føler sig skidt tilpas. Men det kan derimod være vanskelig for dig, at opdage skjulte sygdomme såsom diabetes, blæresten eller urinvejsinfektioner. Ved at teste regelmæssigt med et Petnostics Urintest Kit, kan du opdage udsving i helbreddet og påbegynde behandling hos dyrlægen i bedre tid.

Det praktiske opsamlingsbæger gør det nemt og sikkert at opsamle en urinprøve fra din hund eller kat. Testen foregår ved at opsamle din hund eller kats urin i bægeret, hvorefter teststrimlen (vær opmærksom på at der findes teststrimler til henholdsvis blæresten, urinvejsinfektioner eller diabetes) sammen med den gratis app står for analysen af urinprøven.

Bryder du dig ikke om at holde bægeret, når din hund tisser i det (eller er det svært at få hunden til at stå stille imens), kan du tilkøbe et forlænget bægergreb til opsamlingsbægeret. Til katte kan du benytte Petnostics Vandskyende Kattegrus samt en pipette til at indsamle urinen.

Sådan anvender du Petnostics Urinprøvesættets opsamlingsbæger:

  • Opsaml urinen fra dit kæledyr i et Petnostics opsamlingsbæger
  • Skru låget omhyggeligt på – låget skal skrues på inden for 60 sekunder efter åbning af den ilt-tætte emballage, som låget ligger i.
  • Tip bægeret på hovedet, så strippen i låget bliver våd, og vend det om igen
  • Scan toppen af låget via appen på din smartphone
  • Bruges regelmæssigt for at teste dit kæledyr for skjulte sygdomme

SHOP PRODUKTET HOS PETNOSTICS LIGE HER.

Varekategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urinprøve Kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *