Aktiv – kornfrit hundefoder med kylling

Active grain free adult er et komplet og afbalanceret kvalitetsfoder til voksne hunde med behov for foder med øget energiindhold, og er baseret på vores lækre, kornfri opskrift. Anbefales til aktive, voksne hunde, til drægtige og diegivende tæver, til småtspisende hunde og til undervægtige hunde. Kan anvendes permanent eller i kortere perioder.

Active grain free adult har et højt indhold af kylling og et korrekt og afbalanceret indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Active grain free adult er formuleret ifølge OLIVERS høje kvalitetskrav, og indeholder ud over den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som hunde har behov for hver eneste dag, yderligere næringsstoffer, som OLIVERS mener gavner din hunds sundhed.

Foderet er derfor optimeret med: OLIVERS triple fiberplan, OLIVERS flex-c, OLIVERS omega-3 boost, OLIVERS digestion boost og OLIVERS aura boost. OLIVERS Active grain free adult er fremstillet af de bedste ingredienser af høj kvalitet. Hos OLIVERS tilsætter vi naturligvis ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler til vores foder.

SHOP PRODUKTET HOS OLIVERS PETFOOD LIGE HER.

Varenummer (SKU): 1154 Varekategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aktiv – kornfrit hundefoder med kylling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *