Tjekind

Ved ankomst

Du kan kontakte os på ☎ +45 26208927

Når du ankommer med din hund så hold den venligst i snor.

Hvis hunden skal lette ben foregår KUN i græsrabatten efter træerne ved pælen ud mod marken. Ingen letten ben op ad træerne – de går ud…

Er jeg ude at gå med hundene når I kommer, så hold helt stille. Så reagere hundene ikke på bilen og jeg kan gå ind med hundene. Kørsel skal foregå langsomt op/ned ad vejen, af hensyn til hunde, børn og mig.

Er der andre hunde der ankommer samtidig med jer, skal jeres hund blive i bilen, indtil andet aftales. Lad hunden blive i bilen, til jeg ud og modtager jer.

Overhold altid det aftalte tidspunkt. Det er jeres og jeres hunds tid. Den er afsat til jer og kun jer.

Når I kommer, tager hunden i min egen snor og tager den med over til græsrabatten, medens jeg ser vaccinations bogen, får hunden lov til at snuse og tisse af. Ofte har hunden ikke tid til at hilse og det er ok. På “mine gamle” hunde ses det tydeligt på halen, at de kender mig og min stemme, men jeg må altså vente, til de har tid.
De medbragte ting sættes i porten, vi ordner betalingen og så er det tid til at sige farvel.
Jeg spørger om hunden vil med ind og så forlader vi jer. Vent med at gå hen bilen indtil jeg er gået. Stort set alle hunde går med ind. Vil hunden ikke med ind, sætter vi os og ser bilen kører og når lyden fra bilen forsvinder, går den med.

Ved afhentning

Overhold altid tidspunkterne da jeg har kombineret hundene, så de kan være ude sammen. Så kan du få et indtryk af, hvordan vores hverdag fungerer. Jeg vil fortælle lidt om hvordan hunden har haft det, hvem har den leget med, hvad har den spist og hvordan den har opført sig mm.

Husk jeres ting. Kurv og tæpper er lette nok, men nogle gange bliver legetøjet “spredt lidt for alle vinde” og jeg ved ikke altid, hvis der er hvis. Nogle gange har I også en snor, så husk selv at få det hele med.

Når I henter jeres hund, så hils og klap jeres egen hund. Jeg tage mig af de andre – så undgår vi næsten altid uoverensstemmelser.

Du kan kontakte os på ☎ +45 26208927